Popiszemy?

kontakt@alaantkoweblw.pl

 

na chleb

na chleb Domowa nutella
18 maja 2018
Bez glutenu Bez jajka Bez cukru

Domowa nutella, lepsza od oryginalnej!

Domowa nutella, to coś więcej niż krem czekoladowy. To źródło wielu cennych składników pochodzących z kakao i orzechów laskowych.

Czytaj całość
8m+
20 marca 2018

Pasta kanapkowa z białej fasoli (smak smalcu)

Czytaj całość
Bez glutenu
14 stycznia 2018

Smalec (rarytas rodziców)

Czytaj całość
Bez glutenu
09 czerwca 2017

Soczysta pierś z kurczaka idealna na początek blw

Czytaj całość
jajka
23 listopada 2016

Tosty francuskie z twarogiem

Czytaj całość
8m+
26 sierpnia 2016

Placki z surowego kalafiora

Czytaj całość
Przepisy wytrawne grzanki z awokado
23 sierpnia 2016
Wege Do rączki

Wytrawne grzanki z awokado

Te grzanki to fajny przepis na recykling starego pieczywa. Są pyszne, mają mnóstwo wartości i robią się ekspresowo.

Czytaj całość
Bez glutenu
04 marca 2016

Pasta kanapkowa ''pomidorowy hummus"

Czytaj całość
Przepisy Masło migdałowe z orzechami nerkowca
08 lutego 2016
Wege Na chleb

Masło migdałowe z orzechami nerkowca

Przepyszne domowe masło orzechowe z migdałów i nerkowców. Na kanapki, do gofrów, naleśników czy placków. Mnóstwo wartości i pyszny smak.

Czytaj całość
8m+
12 stycznia 2016

Pesto z rukoli

Czytaj całość
jajka
23 października 2015

Jajeczne grzanki z serem i szczypiorkiem

Czytaj całość
Bez glutenu
13 kwietnia 2015

Twarożek pomidorowy z bazylią

Czytaj całość
Newsletter obrazek