Popiszemy?

kontakt@alaantkoweblw.pl

 

29 maja 2014

Bogactwo pestek i ziaren w gruszkowym jogurcie

150 ml. jogurtu naturalnego;łyżka gryki ekspandowanej;łyżka pestek dyni;łyżka pestek słonecznika;łyżeczka sezamu;listki mięty;gruszka. Ziarna lekko rozdrobnić, gruszkę obrać i pokroić. Jogurt wlać do miseczki, dodać gruszkę, grykę i ziarna – wymieszać. Posypać listkami mięty.

150 ml. jogurtu naturalnego;
łyżka gryki ekspandowanej;
łyżka pestek dyni;
łyżka pestek słonecznika;
łyżeczka sezamu;
listki mięty;
gruszka.

Ziarna lekko rozdrobnić, gruszkę obrać i pokroić. Jogurt wlać do miseczki, dodać gruszkę, grykę i ziarna – wymieszać. Posypać listkami mięty.

Udostępnij wpis

Smakowało? Nie smakowało? Wyszło? Nie wyszło? A może chcesz napisać na inny temat? Podziel się słowem komentarza i zdjeciem.

Komentarze (0)

Dodaj komentarz
Newsletter obrazek