kontakt@alaantkoweblw.pl
22 kwietnia 2015
1/2 szklanki płatków owsianych;szklanka mleka roślinnego;łyżka amarantusa ekspandowanego;wybrane owoce, u mnie jagody. Płatki ugotować na mleku do miękkości, około 15 minut. Zblendować dokładnie całość. Dodać owoce i amarantus – wymieszać.
Płatki ugotować na mleku do miękkości, około 15 minut. Zblendować dokładnie całość. Dodać owoce i amarantus – wymieszać.
Udostępnij wpis
Smakowało? Nie smakowało? Wyszło? Nie wyszło? A może chcesz napisać na inny temat? Podziel się słowem komentarza i zdjeciem.
Kurczak we włoskich smakach
Zapiekanka rybna w sosie koperkowym (ze szpinakiem)
Co tydzień na Twojej skrzynce propozycje przepisów na weekend!
Smakowało? Nie smakowało? Wyszło? Nie wyszło? A może chcesz napisać na inny temat? Podziel się słowem komentarza i zdjeciem.
Komentarze (0)