Popiszemy?

kontakt@alaantkoweblw.pl

 

12 maja 2014

„Gruszkowe płatki ryżowe z owocami goji”

szklanka mleka roślinnego;1/2 szklanki płatków ryżowych;łyżka owoców goji;1/2 miękkiej gruszki. Płatki ugotować do miękkości na mleku. W połowie gotowania dodać owoce goji. Wyłożyć do miseczki. Gruszkę obrać i zmiażdżyć widelcem. wymieszać z płatkami.Słodziutkie, smaczniutkie:)

szklanka mleka roślinnego;
1/2 szklanki płatków ryżowych;
łyżka owoców goji;
1/2 miękkiej gruszki.

Płatki ugotować do miękkości na mleku. W połowie gotowania dodać owoce goji. Wyłożyć do miseczki. Gruszkę obrać i zmiażdżyć widelcem. wymieszać z płatkami.
Słodziutkie, smaczniutkie:)

Udostępnij wpis

Smakowało? Nie smakowało? Wyszło? Nie wyszło? A może chcesz napisać na inny temat? Podziel się słowem komentarza i zdjeciem.

Komentarze (5)

Karolina Sawulak

Dodano opinię: 14.10.2014

Na jakim mleku roślinnym najlepiej gotować płatki?

Ala’Antkowe BLW

Dodano opinię: 14.10.2014

Ja płatki najczęściej gotuję na mleku owsianym,ale inne też będą ok. Pozdrawiam.

Aleksandra

Dodano opinię: 21.06.2017

A sojowe może być ??

Ala’Antkowe BLW

Dodano opinię: 28.06.2017

owsiane, jaglane, migdałowe, – sojowego nie kupujemy.

Aleksandra

Dodano opinię: 29.06.2017

A mogę spytać dlaczego ? 🙂

Dodaj komentarz
Newsletter obrazek