12 maja 2014
szklanka mleka roślinnego;1/2 szklanki płatków ryżowych;łyżka owoców goji;1/2 miękkiej gruszki. Płatki ugotować do miękkości na mleku. W połowie gotowania dodać owoce goji. Wyłożyć do miseczki. Gruszkę obrać i zmiażdżyć widelcem. wymieszać z płatkami.Słodziutkie, smaczniutkie:)
Smakowało? Nie smakowało? Wyszło? Nie wyszło? A może chcesz napisać na inny temat? Podziel się słowem komentarza i zdjeciem.
Komentarze (5)
Karolina Sawulak
Dodano opinię: 14.10.2014
Na jakim mleku roślinnym najlepiej gotować płatki?
Ala’Antkowe BLW
Dodano opinię: 14.10.2014
Ja płatki najczęściej gotuję na mleku owsianym,ale inne też będą ok. Pozdrawiam.
Aleksandra
Dodano opinię: 21.06.2017
A sojowe może być ??
Ala’Antkowe BLW
Dodano opinię: 28.06.2017
owsiane, jaglane, migdałowe, – sojowego nie kupujemy.
Aleksandra
Dodano opinię: 29.06.2017
A mogę spytać dlaczego ? 🙂