Popiszemy?

kontakt@alaantkoweblw.pl

 

12 kwietnia 2014

Kokosowa kaszka orkiszowa

1 szklanka mleka roślinnego; ½ szklanki kaszki orkiszowej; Kilka żurawin; 1,5 łyżki wiórek kokosowych; Kawałek ananasa. Kaszkę ugotować na mleku, jeśli wyszła zbyt gęsta, dolać mleka. Pod koniec gotowania dodać żurawinę, ananasa pokrojonego w kostkę i wiórki kokosowe. Wymieszać dokładnie. Podać posypane wiórkami i ananasem. 

1 szklanka mleka roślinnego;
½ szklanki kaszki orkiszowej;
Kilka żurawin;
1,5 łyżki wiórek kokosowych;
Kawałek ananasa.

Kaszkę ugotować na mleku, jeśli wyszła zbyt gęsta, dolać mleka. Pod koniec gotowania dodać żurawinę, ananasa pokrojonego w kostkę i wiórki kokosowe. Wymieszać dokładnie. Podać posypane wiórkami i ananasem. 


Udostępnij wpis

Smakowało? Nie smakowało? Wyszło? Nie wyszło? A może chcesz napisać na inny temat? Podziel się słowem komentarza i zdjeciem.

Komentarze (0)

Dodaj komentarz
Newsletter obrazek