Kasza jaglana (około ½ szklanki);
łyżka maku;
2 łyżki jogurtu naturalnego(przepis znajdziesz tutaj;
pół banana;
listki mięty;
Jaglankę ugotować z makiem. Wyłożyć na talerz. Banana rozgnieść i połączyć z jogurtem. Polać sosem jogurtowym jaglankę i posypać porwanymi listkami mięty.
Przepis na przygotowanie jaglanki i jogurtu naturalnego w zakładce „Jak to zrobić?”.
A na koniec, z łyżeczką mamusi apetyt się rozrasta:)…
Smakowało? Nie smakowało? Wyszło? Nie wyszło? A może chcesz napisać na inny temat? Podziel się słowem komentarza i zdjeciem.
Komentarze (1)
Monika
Dodano opinię: 25.10.2018
A po co mak? 🙂 z ciekawości pytam, nie dodawałam nigdy dzieciom, może o czymś nie wiem