Popiszemy?

kontakt@alaantkoweblw.pl

 

26 maja 2014

Makowe płatki zbożowe z żurawiną i jabłkami

1/2 szklanki wybranych płatków (u mnie żytnie i jęczmienne);szklanka mleka roślinnego;łyżka suszonej żurawiny;jabłko;łyżeczka maku. Płatki wraz z żurawiną gotować na mleku roślinnym do miękkości. Przełożyć na talerzyk. Dodać drobno pokrojone jabłko i posypać makiem.

1/2 szklanki wybranych płatków (u mnie żytnie i jęczmienne);
szklanka mleka roślinnego;
łyżka suszonej żurawiny;
jabłko;
łyżeczka maku.

Płatki wraz z żurawiną gotować na mleku roślinnym do miękkości. Przełożyć na talerzyk. Dodać drobno pokrojone jabłko i posypać makiem.

Udostępnij wpis

Smakowało? Nie smakowało? Wyszło? Nie wyszło? A może chcesz napisać na inny temat? Podziel się słowem komentarza i zdjeciem.

Komentarze (2)

Magdalena

Dodano opinię: 28.01.2016

Dziewczyny czy platki amarantusowe polaczone z platkami owsianymi tez sie sprawdza w tym przepisie???

Ala’Antkowe BLW

Dodano opinię: 28.01.2016

Jasne:)

Dodaj komentarz
Newsletter obrazek