kontakt@alaantkoweblw.pl
09 lipca 2014
Składniki:pół szklanki wody lub mleka roślinnegodwie łyżki płatków ryżowychłyżka amarantusa ekspandowanegogarść jagód Płatki gotujemy kilka minut, studzimy chwilkę, posypujemy jagodami i amarantusem i jemy:)
Płatki gotujemy kilka minut, studzimy chwilkę, posypujemy jagodami i amarantusem i jemy:)
Udostępnij wpis
Smakowało? Nie smakowało? Wyszło? Nie wyszło? A może chcesz napisać na inny temat? Podziel się słowem komentarza i zdjeciem.
Szyszki amarantusowe
„Zebra bananowo-karobowa”
Co tydzień na Twojej skrzynce propozycje przepisów na weekend!
Smakowało? Nie smakowało? Wyszło? Nie wyszło? A może chcesz napisać na inny temat? Podziel się słowem komentarza i zdjeciem.
Komentarze (0)