Popiszemy?

kontakt@alaantkoweblw.pl

 

09 lipca 2014

Płatki ryżowe z jagodami i amarantusem

Składniki:pół szklanki wody lub mleka roślinnegodwie łyżki płatków ryżowychłyżka amarantusa ekspandowanegogarść jagód Płatki gotujemy kilka minut, studzimy chwilkę, posypujemy jagodami i amarantusem i jemy:)

Składniki:
pół szklanki wody lub mleka roślinnego
dwie łyżki płatków ryżowych
łyżka amarantusa ekspandowanego
garść jagód

Płatki gotujemy kilka minut, studzimy chwilkę, posypujemy jagodami i amarantusem i jemy:)

Udostępnij wpis

Smakowało? Nie smakowało? Wyszło? Nie wyszło? A może chcesz napisać na inny temat? Podziel się słowem komentarza i zdjeciem.

Komentarze (0)

Dodaj komentarz
Newsletter obrazek