kontakt@alaantkoweblw.pl
10 maja 2014
Szklanka mleka roślinnego;1/3 szklanki płatków żytnich (lub innych);2 łyżki gryki ekspandowanej;wybrany owoc (u mnie banan). Płatki ugotować na mleku do miękkości. Wyłożyć do miseczki. Posypać gryką i pokrojonym bananem.
Płatki ugotować na mleku do miękkości. Wyłożyć do miseczki. Posypać gryką i pokrojonym bananem.
Udostępnij wpis
Smakowało? Nie smakowało? Wyszło? Nie wyszło? A może chcesz napisać na inny temat? Podziel się słowem komentarza i zdjeciem.
Kulki jęczmienne i indyk
Muffinki kukurydziane
Co tydzień na Twojej skrzynce propozycje przepisów na weekend!
Smakowało? Nie smakowało? Wyszło? Nie wyszło? A może chcesz napisać na inny temat? Podziel się słowem komentarza i zdjeciem.
Komentarze (0)