Najwięcej pytań od Was dotyczy rozszerzania diety. Co? Kiedy? Jak? Dlaczego tak?
W internecie i niestety w środowisku lekarzy pokutuje wciąż niewłaściwe myślenie na ten temat, a prawda jest jedna i mówi o niej Światowa Organizacja Zdrowia. Zebrała to wszystko w jedno specjalistka żywienia człowieka Małgorzata Jackowska tutaj. Zapraszamy do lektury.
Smakowało? Nie smakowało? Wyszło? Nie wyszło? A może chcesz napisać na inny temat? Podziel się słowem komentarza i zdjeciem.
Komentarze (2)
Marta
Dodano opinię: 22.10.2016
Cześć Dziewczyny,
ja na inny temat. Mam 8-miesięczną córeczkę. Od półtora miesiąca próbujemy nowych smaków. Córka zjada znikome ilości, więc gotuję połowę, a czasem i 1/3 lub 1/4 porcji. Chciałam się dowiedzieć czy możliwe jest mrożenie Waszych potraw? Obecnie bazujemy na kostkach i kulkach z ryżu, kaszy. Miałabym mniej pracy mogąc uszykować całą porcję, podzielić ją i część zamrozić.
Pozdrawiam Was!
Ala’Antkowe BLW
Dodano opinię: 25.10.2016
Wszystko co da sie podgrzać da się też zamrozić:)