kontakt@alaantkoweblw.pl
01 stycznia 2017
1 szklanka mleka (krowiego lub roślinnego) 1/2 łyżki oleju rzepakowego 1 łyżeczka mąki pszennej 5 plasterków szynki (u mnie parmeńska, ale maluszkom polecam łagodniejszą) 4 gałązki oregano szczypta gałki muszkatołowej 1/4 cebuli
Udostępnij wpis
Smakowało? Nie smakowało? Wyszło? Nie wyszło? A może chcesz napisać na inny temat? Podziel się słowem komentarza i zdjeciem.
A dwa lata temu…
Jaką patelnię wybrać?
Co tydzień na Twojej skrzynce propozycje przepisów na weekend!
Smakowało? Nie smakowało? Wyszło? Nie wyszło? A może chcesz napisać na inny temat? Podziel się słowem komentarza i zdjeciem.
Komentarze (0)